Antiperspiranter

Livsförändrande skydd mot svett och lukt

Perspirex är en serie extra effektiva antiperspiranter speciellt framtagna för personer med kraftiga svettproblem. De ger upp till 5 dagars överlägset skydd mot svett och lukt med bara en applicering. Perspirex har en kliniskt bevisad effekt och ger ett överlägset och långvarigt skydd som kan hjälpa alla typer svettproblem.

Alla våra antiperspiranter är unisex och oparfymerade.

Perspirex Comfort

Perspirex Comfort är en ny antiperspirant i Perspirex-serien, utvecklad för att ge ett extra effektivt skydd mot svett och lukt i 2-3 dagar. Det aktiva hudvårdssystemet innehåller ingredienser som återfuktar huden och ger en behaglig känsla. Perspirex Comfort är det perfekta valet för dig som upplever tillfälliga svettningar.

Perspirex Comfort är vattenbaserad och oparfymerad.

Perspirex Comfort

Perspirex Original

Perspirex Original är vår klassiska antiperspirant och har i över 30 år varit det pålitliga valet för miljontals människor världen över. Med ett kliniskt bevisat långvarigt skydd verkar den effektiva formulan i flera dagar medan det hudvårdande systemet APX skyddar huden mot eventuell irritation.

Perspirex Original är unisex och oparfymerad.

Perspirex Original

Perspirex Strong

Perspirex Strong antiperspirant roll-on är Perspirex mest effektiva antiperspirant. Perspirex Strong är speciellt framtagen för personer med extra svåra svettproblem och ger 5 dagars skydd mot svett och lukt.

Perspirex Strong är unisex och oparfymerad.

Perspirex Strong

Perspirex Hand and Foot Lotion

Perspirex hand och fot lotion ger ett extra tillförlitligt skydd mot svett och lukt från händer och fötter. Den anses vara en av de mest effektiva lösningarna för problem med hand- och fotsvett. Appliceras lättast med bomullsrondell.

Perspirex Lotion är unisex och oparfymerad.

Perspirex Hand and Foot Lotion