Användning

Hur applicerar jag Perspirex?

I den här videon förklarar hudläkare Annesofie Faurschou hur Perspirex appliceras på rätt sätt för att få optimal effekt och för att minimera eventuell hudirritation

Applicera på torr hud som inte är skadad

Det är mycket viktigt att din hud är helt torr och inte skadad före applicering.

Applicera på kvällen

Perspirex appliceras på kvällen före sänggåendet eftersom svettkörtlarna är mindre aktiva på natten. I början använder du Perspirex varje kväll tills önskad effekt uppnås – oftast inom 1 vecka. Se till att Perspirex torkar helt efter applicering.

 

Tvätta bort på morgonen

Tvätta bort på morgonen med tvål och vatten. Applicera inte på nytt eftersom effekten varar även efter att du har tvättat dig. Om du vill kan du kombinera användningen med din vanliga parfymerade deodorant eller parfym. Detta påverkar inte Perspirex effekt.

Så fungerar Perspirex – Video

Vet du hur Perspirex kan ge dig 3–5 dagar helt utan svett och lukt? Titta på den här korta videon för att lära dig hur Perspirex kan erbjuda ett effektivt skydd som inte irriterar huden tack vare vårt patenterade hudvårdssystem.

Så fungerar Perspirex

Med över 30 års erfarenhet av produkter för svettproblem är Perspirex antiperspiranter noggrant testade och har en kliniskt bevisad effekt som ger ett långvarigt skydd mot svett och lukt i 3–5 dagar.

Applicera Perspirex

Att Perspirex fungerar så effektivt beror på den patenterade alkoholbaserade formulan med aluminiumklorid. Det aktiva hudvårdssystemet garanterar ett minimum av irritation på huden.

Perspirex reagerar

Formulan reagerar med vätskan i svettkörteln och bildar en tillfällig gelbarriär.

Perspirex verkar

Gelbarriären förhindrar att svett når hudytan och därmed undviks obehaglig svettning och huden känns torr. Det aktiva hudvårdssystemet ger en behaglig känsla på huden och minskar den hudirritation som ofta förknippas med andra högeffektiva antiperspiranter.

Perspirex försvinner gradvis

Gelbarriären försvinner under loppet av några dagar – vanligtvis 3–5 dagar – genom den naturliga hudförnyelseprocessen.

Perspirex hudvårdande system

Många människor upplever ofta hudirritation med traditionella högeffektiva antiperspiranter. Perspirex patenterade aktiva hudvårdssystem säkerställer dock en behaglig känsla på huden och produkten uppfattas som skonsam*.

* Perspirex undersökning 2015

INGET HUDVÅRDANDE SYSTEM

När antiperspiranten appliceras kan den gelbildande processen orsaka hudirritation när pH-balansen i huden sjunker betydligt.

PERSPIREX HUDVÅRDANDE SYSTEM

När Perspirex Original appliceras undviks att pH-nivån sjunker tack vare det aktiva hudvårdssystemet som motverkar lågt pH-värde. På det sättet minimerar Perspirex eventuella hudirritationer. Tekniken är patenterad.