Kundutlåtanden

En vanlig dag i en Perspirex-användares liv

Möt Line, en dansk sjuksköterska som använder Perspirex. I hennes arbete är det viktigt med hygien och att vara ren och fräsch. Med Perspirex behöver Line inte längre oroa sig för om hennes antiperspirant kommer att hålla hela dagen.

Utlåtanden från Perspirex-användare

I mer än 30 år har miljontals människor som lider av kraftig svettning blivit hjälpta av Perspirex som erbjuder en effektiv kontroll av svett och lukt. Vi får ofta höra berättelser från människor från hela världen som berättar om den positiva effekt antiperspiranterna har haft på deras dagliga liv.

Läs några av våra användarberättelser här.

 

Utan svetten kunde jag vara mig själv igen – för första gången på många år”

”Jag heter Gabriel och studerar på universitetet.

När de flesta tänker på svettning, tänker de på svett under armarna. Men för någon som mig är det bara början på problemet. Föreställ dig känslan att skämmas för att skaka hand med människor på grund av svettiga handflator. Tänk dig att aldrig kunna gå i flip-flops på grund av svettiga fötter. Tänk dig att inte kunna skriva en tenta för att du inte kan hålla i pennan… välkommen till min värld – eller åtminstone min gamla värld! När jag upptäckte Perspirex förändrades allt. Det rev ner så många hinder att kunna börja leva ett normalt liv. Jag kunde vara mig själv för första gången sedan jag kom in i puberteten.

Och vad kan vara bättre än att få vara sig själv?”

 

Jag känner mig mer självsäker eftersom jag vet att svetten och lukten är under kontroll”

”Jag heter Sofia och jag jobbar som säljare i en telekombutik.

I mitt jobb krävs det att jag har uniform på mig. Jag har alltid kämpat med att svettas mycket, speciellt när jag är nervös eller uppspelt. För ungefär 3 år sedan upptäckte jag att svetten ofta missfärgade uniformen. Vanligtvis är jag en ganska självsäker person men det här fick mig att känna mig obekväm och osäker. Jag frågade på jobbet om någon annan hade samma problem med fläckar. Det var ingen som hade det så jag började leta runt på nätet och upptäckte Perspirex. Idag har jag alltid med mig Perspirex i väskan. Den är verkligen helt ”oumbärlig” för mig, även om jag inte behöver använda den hela tiden. Det beror på vilken tid det är på året, hur upptagen jag är och så vidare. Men när det är mycket som händer eller när jag känner mig stressad måste jag bara ha den. Det är så oerhört viktigt för mig att ha svett, lukt och fläckar under kontroll och Perspirex gör det möjligt för mig. Det har bidragit till att göra mig mer självsäker som person hela tiden, även i pressade situationer.”

Mina handflator var så svettiga att jag var rädd för att hålla tjejer i handen!”

 

”Jag heter David och jag har lidit av överdriven svettning i hela mitt liv.

När du svettas som jag gör så står det i vägen för alla möjliga aktiviteter som de flesta bara tar för givet. Ta skolan som ett exempel. Mina skor blev genomblöta av svett från dagens aktiviteter och luktade så illa att det skulle bli så pinsamt att gå hem till kompisar efter skolan för jag visste att jag skulle behöva ta av dem. Och mina handflator – enkla saker som att skaka hand eller att ge någon en high five var ett enormt problem. Jag behövde tvätta händerna hela tiden. Och att hålla en tjej i handen? Glöm det! Det här fortsatte när jag började jobba och jag undvek att behöva arbeta nära andra. Men sedan jag upptäckte Perspirex har allt det här förändrats. Nu kan jag umgås med människor på ett helt normalt sett. Det kanske inte låter som en så stor grej men det är väldigt stort för någon som alltid har behövt dra sig tillbaka i kontakten med andra. Det har verkligen betytt allt för mig.”

Svettfläckarna brukade göra mig generad när jag tog av jackan. Det händer aldrig längre!”

”Jag heter Montse Gabriella och arbetar som stylist.

Det är ett stressigt jobb och jag är hela tiden på språng – till modevisningar, butiker, mina klienter… det är också ett jobb som gör att jag jobbar väldigt nära andra människor: kläder ska provas och jag testar olika accessoarer på dem. I Spanien är det varma somrar och när det är varmt så svettas jag och det kommer i vägen för mitt arbete. Mina klienter vill att jag ska komma nära dem – men de vill inte känna en obehaglig doft! Och när du arbetar med mode måste du naturligtvis föregå med gott exempel. Du måste kunna bära en snygg jacka – och kunna ta av den utan att oroa dig för svettmärken. Det kunde jag inte göra innan jag testade Perspirex. Men nu känns det som att jag kan göra allt! Och på sätt och vis är det just självförtroende mina klienter allra helst vill ha från en modeexpert.”

Jag bestämde mig för att svetten inte skulle få förstöra min stora dag!”

“Jag heter Cristina och även om jag inte har jättestora problem med svettning kan det bli ett problem när jag känner mig stressad eller nervös. 

Min man och jag gifte oss förra året och innan bröllopet beslutade jag mig för att svetten inte skulle få förstöra vår stora dag. Jag började leta efter lösningar på sociala medier och nästan alla jag pratade med rekommenderade Perspirex. Faktum är att Perspirex fungerade! Det höll svetten borta hela min bröllopsdag och nu använder jag det varje gång jag misstänker att svett skulle kunna bli ett problem för mig.”

 

 

Nu kan jag koppla av utan att behöva oroa mig för svettning – speciellt när jag är med mina klienter”

“Jag heter Jose Luis och jag designar och säljer möbler”

”Sanningen är att jag alltid har svettats mycket, men det var aldrig något riktigt problem förrän jag började arbeta närmare kunderna. När jag fick mitt nya jobb var det första jag gjorde att gå ut och köpa en snygg kavaj att ha på möten med kunderna. Genast började jag få stora vita märken under armarna. Det var pinsamt och jag försökte alltid tvätta bort märkena. Jag trodde först att det var dålig kvalitet på kavajtyget. En kollega berättade för mig om Perspirex och det gjorde stor skillnad direkt – och inte bara beträffande hur min kavaj såg ut. Med svetten och svettmärkena borta fick jag mycket bättre självförtroende och jag kände mig mer avslappnad i kontakten med kunderna. Och det gjorde det lättare att utföra mitt jobb. Det är ingen överdrift att säga att Perspirex förändrade mitt liv”.