Recensioner

Vi får höra många berättelser…

…från personer som säger att Perspirex har förändrat deras liv. Det extra effektiva skyddet har gett dem bättre självförtroende, ökad självkänsla och hjälpt dem att sluta oroa sig för svettningar och lukt.

 

 

Karina Adams, Nordirland

”Jag heter Karina Adams. Jag är 23 år och har lidit av överdriven svettning så länge jag kan minnas. Jag har alltid bara slitna svarta eller vita toppar eftersom jag svettas hela tiden: när jag är ute och går, springer, sitter, när jag är nervös, uppjagad eller när jag arbetar. Gymnasietiden var värst eftersom min skoluniform var i en ljusblå färg. Jag tog aldrig av mig kavajen, inte ens på sommaren, eftersom jag visste att det skulle avslöja blöta ringar under armarna. När jag gick ut hade jag alltid svarta klänningar på mig och försökte använda handtorken på toaletten till att torka de våta fläckarna… men allt det där har förändrats. Jag hittade er produkt på apoteket en dag och hoppades på att den skulle fungera.

Efter många misslyckade försök med andra produkter har jag äntligen hittat en som verkligen fungerar. Jag har använt Perspirex i 3–4 veckor nu och skillnaden är helt otrolig. Även om jag fortsatte att svettas lite grann i början var det ändå en stor förbättring MEN nu kan jag knappt tro att det är sant när jag ser att jag är torr under armarna och det är helt fantastiskt. Perspirex har förändrat allt för mig… jag kan ha på mig rött, lila och min favoritfärg blå, jag har till och med beställt en blå klänning för ett kommande bröllop som jag ska gå på eftersom jag vet att jag kommer förbli torr hela dagen med Perspirex!

Så från djupet av mitt hjärta TACK så mycket.”

 Mark Mcnichol, Storbritannien

”Jag har lidit av armsvett i många år nu och så snart jag kliver ur duschen och har torkat mig börjar jag svettas igen och när jag oroar mig över problemet svettas jag bara mer och antiperspiranter fungerar helt enkelt inte. Nu har allt det här förändrats tack vare er produkt, Perspirex är så bra att jag litar helt och fullt på produkten och det gör så att jag känner mig trygg inte bara på jobbet men även i sociala sammanhang.

Jag använde den nyligen och appliceringen varade i en hel vecka! Jag bor i Storbritannien och har inte sett så mycket reklam för den här produkten, jag vet inte vad era vinstmarginaler är men med mer reklam skulle ni kunna göra mycket mer eftersom jag vet att det finns många fler kunder som bara väntar på att få höra om Perspirex.

Hälsa alla som är inblandade i tillverkningen av Perspirex och tacka så mycket, jag vet inte om någon annan har skrivit till er men ert företag har verkligen en livsförändrande produkt.”

James Downs, Storbritannien

”Jag skriver till er idag helt enkelt för att berätta hur nöjd jag är med er Perspirex-produkt.

Jag brukade ha problem med att jag svettades mycket men sedan fick jag Perspirex presenterat för mig och jag har använt den sedan dess! Den är helt otrolig och jag kan inte fatta hur lätt det har varit att lösa mitt problem med er hjälp. Jag är så nöjd! Jag vill bara att ni ska veta hur glad och hur nöjd jag är med produkten. Fortsätt göra ett bra jobb!”

Glenn Martin, Storbritannien

”Jag ville bara skriva och TACKA er! För Perspirex. Jag såg er TV-reklam för ett par veckor sedan med några kompisar och de skrattade när personen i reklamen lyfte på armarna och var dyblöt… jag skämdes eftersom jag kände mig träffad. Jag har levt med detta i hela mitt liv och det går knappt att beskriva hur besvärande det har varit.

Naturligtvis var jag skeptisk till produkten i början och frågade apotekspersonalen om den och de sa att många blir hjälpta av den och tyckte att jag skulle prova och låta dem veta hur det gick. Den är HELT FANTASTISK! Jag behöver inte bara köpa mörka kläder längre som inte visar svett när jag handlar, jag kan prova kläder i en butik jag aldrig skulle ha haft tidigare och jag känner mig bekväm på offentliga platser. Jag rekommenderar Perspirex till alla som har lidit som jag har gjort. Du känner dig mer självsäker, det är som att gå ner i vikt. JAG ÄLSKAR DEN!”

Prince Ngwenya, Sydafrika

”Jag heter Prince och jag vill tacka er så mycket, efter att ha använt er produkt (roll-on) de senaste 2 veckorna har så mycket hänt, det har fungerat för mig… efter ca 15 år är mina armhålor äntligen torra… än en gång tack så mycket.”